miercuri, 4 decembrie 2019

Profita de solutiile financiare la care ai acces aici


Pentru un antreprenor nu e deloc usor sa gestioneze activitatea companiei pe care o conduce, iar problemele de natura financiara pot pandi la tot pasul. Totusi, orice problema are si o solutie, atat timp cat stii sa te orientezi unde trebuie, astfel ca aici putem aminti de Omnicredit unde ai posibilitatea de a transforma instrumentele de plata in bani. Pe aceasta cale e mai simplu sa controlezi orice afacere, iar aici te asteapta mai multe avantaje mari pe care merita sa le descoperi.

Factoring
Daca conduci o companie ce vinde produse sau ofera servicii cu facturi la termen de plata (30-120 de zile) si ai nevoie de incasarea mai rapida a sumelor de bani atunci factoringul este exact ceea ce cautai. Acest serviciu financiar propus de Omnicredit iti ofera posibilitatea de cesionare a creantelor astfel incat sa poti incasa pe loc sumele de bani solicitate, iar totul nu dureaza mai mult de cateva click-uri.

Scontare
Scontarea e un alt produs financiar la care ai acces la Omnicredit si ofera antreprenorilor posibilitatea de incasare pe loc a biletelor la ordin si cecurilor primite de la clienti care au termene de plata in viitor. Aceasta este o solutie foarte simpla si rapida, astfel ca se elimina timpii morti si nu mai e nevoie de blocarea sumelor de bani pana la data scadenta.

Microcredit
Microcreditul este o alta solutie financiara catre care te poti orienta aici oricand ai nevoie de dezvoltarea afacerii tale. Sumele de bani obtinute pot fi utilizate oricum se doreste intrucat nu sunt impuse limite, motiv pentru care poti plati salarii, chirii, cumpara utilaje sau echipamente fara sa te mai complici cu alte solutii care nu sunt la fel de flexibile.

Omnicredit
Despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania, iar de-a lungul timpului prin sprijinul oferit s-a pus umarul la dezvoltarea a nenumarate afaceri din Romania, iar urmatoarea poate fi chiar a ta. Solutiile de finantare sunt propuse pentru persoanele juridice, cu toate ca se asteapta ca in viitorul apropiat sa fie prezentate si altele concepute special pentru cele fizice, astfel incat toata lumea sa aiba accces la beneficiile promise.

Rapid si simplu
E bine de stiut ca sunt de ajuns numai 30 de secunde pentru a-ti face cont pe aceasta platforma unde te asteapta toate informatiile necesare cu privire la solutiile financiare disponibile. Astfel, daca esti interesat de una poti face o solicitare prin incarcarea documentelor necesare, iar in numai o ora vei primi deja un raspuns. Mai departe, daca acesta este pozitiv atunci vei primi suma solicitata direct in contul tau in cel mult opt ore. Asadar, solutiile disponibile la Omnicredit sunt de departe cele mai accesibile din toate punctele de vedere.

Fara birocatie
Totodata, aici eviti si birocratia, ceea ce este foarte important in ziua de azi intrucat nimeni nu isi doreste sa se confrunte cu metode invechite. Nu mai ai grija alcatuirii unor documente stufoase, a drumurilor pana la institutiile financiare si a timpului pierdut. La Omnicredit rezolvi totul imediat, fara nicio grija si nu te complici. Pentru ca traim in era tehnologiei si solutiile la care avem acces trebuie sa fie cat mai moderne, iar afacerea ta poate incepe aici.

Consiliere de specialitate
Nu in ultimul rand, Omnicredit iti pune la dispozitie cei mai mari specialisti ai domeniului economic, ce dispun de o experienta de peste 15 ani, ceea ce presupune ca nu exista vreo problema care sa fie mult prea complicata pentru acestia. Intotdeauna se gasesc cele mai bune solutii, iar toti antreprenorii au posibilitatea de a dobandi noi cunostinte prin care sa isi poata imbunatati aportul pe care il aduc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu