vineri, 1 noiembrie 2019

Stiu cum sa fac economii de fiecare data cand folosesc masina


Cu siguranta orice sofer se gandeste cat de mult carburant consuma propriul autoturism, insa din fericire exista si solutii la aceasta problema. Bineinteles, ideala ar fi achizitionarea unei masini electrice, insa preturile foarte mari si lipsa infrastructurii sunt doua dintre cele mai mari probleme. In schimb, exista si solutii mai accesibile din toate punctele de vedere, astfel ca merita sa afli mai multe despre instalatii gpl, sisteme care sunt din ce in ce mai populare.

Usor de instalat
Unul dintre principalele plusuri e reprezentat de faptul ca montajul se face imediat, astfel ca in numai cateva ore te vei putea bucura de noua achizitie si vei incepe sa faci economii. In plus, nici manopera nu implica costuri ridicate, insa este important ca totul sa fie pus in practica in serviceuri acreditate, pentru a evita orice bataie de cap.

Economii considerabile
Pretul mediu al unei instalatii GPL este de 500 de euro, dar acasta suma poate sa difere in functie de marca, modelul si motorul autoturismului. Totusi, investitia va fi amortizata in circa 12 luni sau chiar mai devreme in functie de distanta parcursa de fiecare sofer, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in propriul buzunar.
Universal vs. dedicat
Conteaza mult si faptul ca instalatiile GPL se pot instala pe toate tipurile de masini, anumite modele fiind universale, pe cand unele sunt dedicate, ceea ce aduce eficienta maxima, dar si preturile sunt ceva mai ridicate. Conteaza marca, modelul, anul de fabricatie si tipul de motor, iar pe aceasta cale oricine va putea lua cea mai inspirata decizie posibila, un model dedicat fiind mai scump, dar mai eficient, insa nici cele universale nu se lasa mai prejos, trebuie doar sa te orientezi catre varianta care iti convine.

Mai mult spatiu in portbagaj
In plus, in ziua de azi se gasesc versiuni mult mai compacte, care sa nu mai ocupe jumatate de portbagaj, astfel ca acestea pot inlocui cu usurinta roata de rezerva, ceea ce presupune ca orice vacanta va fi mult mai comoda, deoarece nu va exista nicio problema cu privire la stocarea bagajelor.

O lunga durata de viata
Probabil ca oricine stie ca asemenea sisteme ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului prin faptul ca gazul petrolier lichefiat nu aduce substante nocive care sa se depuna pe componente si care sa afecte buna functionare a acestuia.

Securitate maxima
Nu in ultimul rand, kiturile GPL sunt astazi mult mai sigure intrucat rezervoarele sunt suficient de groase pentru a elimina riscul scurgerilor de gaze. Totusi, este esential ca acestea sa fie montate in cele mai bune conditii doar in service-uri acreditate RAR, aceasta fiind si singura modalitate prin care clientii vor beneficia de garantie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu