marți, 19 noiembrie 2019

Aici gasesti orice grad ai nevoie


Orice reprezentant al ambulantei, cu siguranta, este foarte mandru de functia pe care o ocupa, iar aceasta este evidentiata si de gradele pe care le poarta pe umar. In cadrul institutiei exista fel si fel de functii, iar cine este interesat de grade brodate ambulanta, cu siguranta, a nimerit unde trebuie la Grade Militare intrucat aici sunt disponibile toate optiunile posibile.

Pentru toate functiile
Sunt propuse o multime de functii pentru Ambulanta, iar la Grade Militare se gasesc toate, incepand de la cele pentru medic sef garda, medic debutant, medic sef interventie, paramedic de gradul I, II, III sau IV, dar nu lipsesc nici emblemele nominale sau ecusoanele pentru soferi, medici, asistenti si nu numai.

Calitatea este superioara
Oricare ar fi produsul ales, stii ca acesta este de cea mai buna calitate la Grade Militare intrucat la procesul de confectionare se folosesc doar materiale adecvate. Marginile sunt brodate cu un fir de nailon, suportul este din tesatura cu 65% bumbac si 35% poliester, avand o intaritura termocolanta. Cu alte cuvinte, aceste produse se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, chiar si atunci cand sunt expuse in fata razelor puternice ale soarelui sau la precipitatii.

La comanda
Totusi, daca nu te multumeste nicio varianta disponibila pe site, fie poate ai nevoie de ceva mai special, este bine de stiut ca aici ai si posibilitatea de a alege produse care sa fie concepute la comanda, astfel incat sa iti pui ideile in practica.

Sistemul de prindere potrivit
Produsele pot fi prinse in diferite moduri, in functie de nevoi, cu arici, cu scai sau cu velcro, toate avand propriile avantaje, insa nu trebuie omisa nici varianta de coasere directa care este la fel de eficienta.

Preturile sunt bune
Nu trebuie sa aloci bugete mari pentru a cumpara grade brodate ambulanta in conditiile in care preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele aici. Cu toate ca nu poti cumpara doar un singur produs, la fiecare 20 de bucati comandate, vei primi una gratuit, iar livrarea prin curier este din partea casei atunci cand valoarea produselor comandate depaseste pragul de 300 de lei.

Direct online
Pentru ca acesta este un magazin online foarte bine pus la punct, probabil ca te asteaptai deja ca produsele pe care le cauti sa se afle la numai cateva click-uri distanta, iar pe aceata acle ajungi sa faci economii considerabile de timp de fiecare data cand alegi sa cumperi de la Grade Militare.

Pentru alte institutii
Aici gama de produse este foarte variata, astfel ca sunt grade pentru toate institutiile, nu numai pentru SMURD si Ambulanta, ci si pentru Pompieri IGSU, SVSU, Politia Romana si cea de Frontiera, pentru SRI, Jandarmerie, Marina Fluviala, Politia Locala si nu numai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu