sâmbătă, 19 martie 2016

Ce presupune videochatul?



Cine isi doreste un job care plateste bine, cu program flexibil, alcatuit dupa viata personala si intr-un mediu placut, cu colege prietenoase si o ambianta lipsita de stres? Videochatul propune toate aceste beneficii, astfel ca tot mai multe fete aleg sa se implice in domeniu si cauta studiourile cele mai profesioniste si renumite. 

Ce presupune videochatul?
Fetele trebuie sa isi creeze un profil online, accesibil pentru utilizatorii anumitor site-uri colaboratoare si sa comunice cu acestia prin intermediul webcamului si microfonului. Discutiile pot atinge toate temele, insa clientii fiind din tari straine, de cele mai multe ori au legatura cu spatiul cultural din care provin acestia. 

Asadar, modelele de videochat trebuie sa fie cat mai sociabile si cat mai atragatoare pentru partenerii de discutie, deoarece acestia platesc un anumit pret pentru fiecare minut petrecut pe webcamul modelului, incepand cu 2 dolari. Pentru fiecare spectacol oferit, fetele sunt cele care isi stabilesc pretul dorit.

Cum ma pot angaja ca model videochat in Iasi?

Pentru a deveni model videochat trebuie sa ai cel putin 18 ani si sa cauti cele mai serioase studiouri din Iasi care fac angajari. Chiar daca nu ai experienta in domeniu, este important sa fii serioasa, ambitioasa si sa te dedici muncii, deoarece chiar daca pare o joaca, la inceput activitatea se poate dovedi a fi putin mai dificila. Esentiala este cunoasterea limbii engleze, deoarece majoritatea discutiilor au loc in aceasta limba, in timp ce numeroase agentii de videochat organizeaza cursuri pentru perfectionarea limbilor straine. 

Care sunt salariile?
Acestea variaza intre 800 de dolari pentru modelele fara experienta si pot depasi chiar 5.000 de dolari pentru modelele cele mai cunoscute care au reusit sa isi creeze o baza importanta de clienti fideli. In plus, se ofera bonusuri la semnarea contractului, in functie de performante sau daca se aduc noi modele, astfel ca fetele ajung sa castige sume foarte mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu