vineri, 6 decembrie 2019

Nu mi-a fost dificil sa gasesc niste oameni cu experienta


Personal-Calificat.ro este o agentie specializata in recrutare personal din Asia pentru diferite domenii de activitate, de la constructii, agricultura, auto si pana la industria hoteliera, industria textila, restaurante, ingrijiri persoane in varsta si cu dizabilitati si multe altele.

De-a lungul anilor am reusit sa oferim companiilor cu care am colaborat si colaboram si in prezent, candidatii potriviti pentru orice cerinta, in timp ce candidatilor le-am pus la dispozitie mai multe oportunitati de cariera.

Toate succesele inregistrate au fost posibile deoarece punem un mare accent pe relatii, acestea bazandu-se pe onestitate si colaborare. Acordam intreaga noastra atentie clientilor care sunt in cautare de angajati, precum si candidatilor care cauta pe piata locurilor de munca. Am reusit sa acumulam o vasta experienta in recrutare muncitori din Nepal, Sri Lanka si Vietnam ce sunt dedicati unor discipline specifice.

Altfel spus, indiferent ca vei apela la Personal-Calificat.ro in calitate de companie sau de candidat, vei avea siguranta ca abordarea noastra va oferi cele mai bune rezultate.

Cu ajutorul experientei si consultantilor pregatiti sa aleaga personal candidatul perfect veti putea reusi sa imbunatatiti afacerea, iar Personal-Calificat.ro va fi partenerul de incredere in industria profesionala. Pentru ca am inteles complexitatea dinamicii umane la locul de munca, ne-am extins portofoliul de servicii, ocupandu-ne de recrutare si plasare forta de munca din Nepal, Sri Lanka si Vietnam din etapele initiale si pana la semnarea contractelor de angajare.

Cu ajutorul echipei de consultanti specializati in recrutare personal din asia vi se pot identifica nevoile, se pot evalua candidatii si se poate determina cine poate contribui la prospetitatea afacerii dumneavoastra. Prin colaborarea cu Personal-Calificat.ro sunt eliminate riscurile de recrutare din strainatate, precum si toate demersurile necesare pentru a plasa forta de munca din strainatate.
Conform feedback-ului clientilor, toate firmele care au apelat pana in prezent la forta de munca din Asia au avut parte de productivitate crescuta, de seriozitate si de disponibilitate din partea angajatilor pentru munca suplimentara.

Mai mult decat atat, prin colaborarea cu Personal-Calificat.ro se regasesc si avantaje importante precum discretie, devotament si seriozitate. De asemenea, personalul agentiei este vorbitor de engleza, si din acest motiv si cererea de pe piata pentru forta de munca din Asia este foarte crescuta.
Pentru ca avem standarde ridicate punem accent pe servicii de calitate, iar intreaga echipa de la Personal-Calificat.ro depune toate eforturile de a lucra intr-un maniera corecta si eficienta.
Consultatii nostri pun accent si le pasa de oameni si de rolul acestora in vietile noastre, indiferent de activitatile de care sunt responsabili. Ne place sa ne sprijinim echipa, sa respectam oamenii si sa le oferim tot suportul si toata increderea de-a lungul colaborarii cu noi, sa impartasim cunostintele, experienta si resursele astfel incat sa ajungem la un rezultat final care sa satisfaca nevoile tuturor clientilor.

Un comentariu:

  1. Când solicitam un împrumut pentru a-mi cumpăra clădirea ca proprietar de mică afacere într-o situație dificilă, băncile convenționale au spus că nu mă pot ajuta. Firma de împrumuturi de la domnul Lee s-a așezat cu mine, a auzit situația mea și a decis că merit să risc. Aici suntem 5 ani mai târziu și tocmai mi-am reînnoit împrumutul pentru încă 7 ani. Nu aș fi putut cumpăra clădirea mea fără ajutorul împrumutului de la dl lee și voi fi dator pentru totdeauna cu ei pentru că mi-au dat o șansă când nimeni altcineva nu ar face-o. "Iată dl lee
    adresa de e-mail de contact: 247officedept@gmail.com De asemenea, pe WhatsApp: + 1-989-394-3740 Așa că voi sfătui pe oricine care caută un împrumut să-l contacteze pe dl Lee pentru asistență cu finanțarea împrumuturilor.

    RăspundețiȘtergere