marți, 20 martie 2018

Pana astazi nu stiam ce solutie sa aleg pentru pardoseala


Daca inca nu stii ce tip de pardoseala poti alege in propria locuinta, trebuie sa stii ca exista o multime de optiuni, astfel ca e nevoie de putina documentare in acest sens, pentru a lua cea mai buna decizie. Pentru ca protejarea mediului inconjurator reprezinta o adevarata preocupare in ziua de azi, linoleumul este o optiune grozava, intrucat la procesul de confectionare al acestuia poluarea este minima. Linoleumul mai este cunoscut si sub numele de cauciucul englez intrucat se considera ca a fost inventat de un cercetator britanic in urma cu aproape 170 de ani, insa a devenit foarte popular abia un secol mai tarziu, cand a fost adoptat in toate mediile. In schimb, acesta este disponibil astazi in cea mai buna versiune a sa, insa se gasesc si mai multe tipuri, precum cel confectionat din PVC, care este utilizat in diferite domenii.

Durabilitate
Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca linoleumul asigura o lunga durata de viata intrucat este un material foarte rezistent. Din acest motiv se dovedeste a fi ideal in mediile cu trafic intens, pentru ca face fata presiunii, iar aici pot fi amintite spitale, cladiri comerciale, hale industriale si nu numai.

Personalizare
Chiar daca acesta nu poate fi personalizat la fel ca alte solutii ale pardoselii, clientii pot alege dintr-o paleta de peste 15 culori, motiv pentru care se poate adapta astfel incat sa imite aspectul parchetului, gresiei, marmurei si nu numai.

Preturi mai mici
In acelasi timp, linoleumul este mult mai accesibil decat alte optiuni, precum parchetul sau gresia, fiind si foarte comod, dar si rezistent la apa, astfel ca este suficient de versatil pentru a se potrivi in toate incaperile din locuinta, de la dormitor, hol, living, pana la bucatarie.

Usor de reciclat
Cine este interesat de linoleum si PVC trebuie sa stie ca acesta este usor de reciclat intrucat este confectionat doar din materiale naturale, ocazie cu care mediul inconjurator nu este afectat de nicio procedura.

Unde nu se potriveste
Cu toate ca este foarte versatil, acesta aduce si o limitare: nu poate fi instalat in baie intrucat din cauza proprietatilor sale de extindere si contractare acesta se poate deteriora rapid in mediile cu multa umezeala. Din acelasi motiv nu se potriveste nici in pivnita, pentru ca daca este instalat in astfel de spatii durata sa de viata scade considerabil.

Cea mai buna oferta
Asadar, cine cauta linoleum si PVC are ocazia de a apela la DHN intrucat aici are la dispozitie nenumarate optiuni, preturi foarte bune, dar si montajul este asigurat tot de catre acestia. Cu alte cuvinte, pachetul este complet, fiind de ajuns cateva ore pentru finalizarea oricarui proiect, indiferent de complexitatea acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu