miercuri, 3 ianuarie 2018

Ce orase merita sa vizitezi in Spania


Barcelona a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai vizitate orase europene, fiind foarte atractiv datorita climei prietenoase, dar si pentru nelimitatele activitati propuse turistilor. Peisaje magnifice, muzee, galerii de arta, cafenele, baruri, terase, cluburi, arhitectura unica, biserici, catedrale, toate se regasesc la tot pasul, motiv pentru care este imposibil ca cineva care alege o vacanta in Barcelona sa se plictiseasca. Asadar, cu ajutorul Aerotravel e mai usor ca niciodata pentru orice turist sa isi pregateasca vacanta mult visata, avand parte de cele mai atractive oferte.

Cappella di Santa Agata
Aceasta a fost ridicata in anii 1300 pe locul unui vechi zid roman si a facut parte la un moment dat, de-a lungul istoriei, din cadrul palatului Regal. Printre atractiile principale ale acesteia se numara picturile gazduite la interior, dar si ceasul mecanic care a fost adaugat in secolul al 16-lea, iar o mica incapere a capelei duc vizitatorii catre un turn din secolul al 17-lea, de unde pot fi admirate imprejurimile. Totodata, capela nu mai este folosita astazi in scopuri religioase, astfel ca poate fi vizitata oricand.

Muzeul Picasso
Acest muzeu este amplasat pe una dintre cele mai frumoase strazi din centrul gotic al Barcelonei si este gazduit in Palatul Berenguer d’Aguilar, cladire in sine care reprezinta o atractie, impresionand prin holurile grandioase si curtea interioara. La fel ca multe alte muzee ale lumii dedicate pictorilor, capodoperele sunt asezate in ordine cronologica, ocazie cu care sunt mult mai usor de parcurs. Pe langa picturi, in cadrul muzeului se gasesc mai multe schite, ce dateaza din toate perioadele de artist ale lui Picasso, acesta fiind un loc care nu trebuie ratat, in special de catre pasionatii de arta. Cu alte cuvinte, cine se bucura de o vacanta in Barcelona, cu siguranta, trebuie sa includa in itinerariu si muzeul Picasso.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu