joi, 9 noiembrie 2017

Tot mai multi constanteni isi trec masinile pe gpl

Dupa reintroducerea accizei la carburnati, preturile acestora au depasit, din nou, pragul de 5 lei pe litru, astfel ca tot mai multi soferi cauta diferite modalitati prin care sa faca economii. Bineinteles, exista mai multe solutii in acest sens, insa e mult mai simplu si mai eficient sa fie alese instalatii GPL Constanta, fiind aduse mai multe avantaje.

Preturi accesibile

In primul rand, costul mediu al unui astfel de sistem este de 500 de euro, insa suma poate sa varieze in functie de marca, modelul si motorul masinii. Totusi, in functie de distanta parcursa, suma investita se amortizeaza in primele 12 luni sau chiar mai devreme, astfel incat, ulterior, economiile de 40% la fiecare drum vor fi resimtite direct in buzunarul soferilor.

Conditii ideale

Gazul petrolier lichefiat este un carburant mult mai curat decat benzina si motorina, motiv pentru care nu exista substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului, iar pe aceasta cale se prelungeste considerabil durata de viata. In plus, chiar daca unii soferi pot sesiza o scadere a puterii, diferentele sunt nesemnificative, motiv pentru care fiecare drum se va derula in cele mai bune conditii.

Garantie

Pentru a evita orice risc, dar si pentru a se bucura de garantie, este esential ca soferii sa instaleze aceste sisteme doar in service-urile acreditate RAR, unde specialistii urmeaza pas cu pas fiecare etapa. In plus, pe aceasta cale se evita si riscurile, insa se prelungeste si durata de viata a sistemelor, fiind totusi esential ca instalatiile sa fie verificate periodic.

Rezervoare moderne


Aceste instalatii GPL Constanta se imbunatatesc constant, motiv pentru care clientii au in ziua de azi posibilitatea de a alege rezervoare care se prezinta sub forma rotii de rezerva, pentru a ocupa cat mai putin spatiu in portbagaj, iar acestea sunt si foarte sigure, fiind mult mai groase decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu