joi, 28 septembrie 2017

Smartwatch-urile devin din ce in ce mai populare

Orice persoana isi doreste un smartwatch care sa fie util in nenumarate situatii si sa usureze diferite activitati. Astfel, cei interesati poti da click aici pentru a descoperi o gama foarte variata, pentru toate preferintele si necesitatile, iar avantajul principal e ca preturile sunt prietenoase. Cu alte cuvinte, cine apeleaza la iUni isi poate gasi modelul preferat de ceas inteligent in numai cateva minute, fara a mai fi nevoie sa piarda ore intregi prin magazinele obisnuite. In plus, acestia beneficiaza de nenumarate oferte atractive, dar si de livrare gratuita prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Totodata, pentru a fi siguri de alegerea facuta, clientii se pot orienta catre showroom-ul iUni din Bucuresti, unde sa fie consiliati de angajatii bine pregatiti.

Mai multe functii

Functia cea mai populara a unui smartwatch este de a vorbi direct de la incheietura mainii, lucru ideal in special in cazul soferilor. Pe langa preluarea si initierea rapida a apelurilor, utilizatorii au ocazia de a urmari toate notificarile venite de pe retelele de socializare, pentru a fi intotdeauna la curent cu tot ce e nou.

Pentru sportivi

Sunt incluse mai multe functii, insa nu au fost omise nici cele potrivite pentru iubitorii de sport care acum au ocazia de a-si monitoriza si imbunatati activitatea cu functii precum pedometru, cronometru, termometru, barometru si nu numai. In acelasi timp, se poate monitoriza somnul, odihna fiind esentiala pentru fiecare dintre noi si pe aceasta cale ne putem bucura de cele mai bune conditii.

Usor de folosit


Daca vei da click aici vei descoperi faptul ca orice smartwatch este foarte usor de folosit datorita ecranului tactil. In plus, aceste dispozitive dispun de o baterie ce asigura o autonomie de pana la 3, 4 zile sau chiar mai mult, in timp ce pentru o incarcare completa sunt de ajuns circa 3 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu