vineri, 30 septembrie 2016

Securitatea angajatului in live steaming

Desi in continuare este unul dintre job-urile tabu din Romania, care deseori nu este vazut cu ochi buni, exista si un numar din ce in ce mai mari de tineri care au inteles ca este de fapt o modalitate mai usoara de a face bani. Pe langa acest aspect, comparativ cu alte locuri de munca din tara noastra, putem observa ca videochatul ofera oportunitatea angajatilor de a castiga sume foarte mari intr-un timp scurt.
O buna parte dintre persoanele care au inceput sa lucreze in acest domeniu, au observat ca acest job nu tine numai de acea parte imorala si au inceput sa priveasca cu alti ochi lucrurile. In mare parte, videochatul se bazeaza pe crearea unei conexiuni virtuale intre interlocutori.
Securitatea angajatului
In ultimii ani au aparut numeroase firme care sunt in cautare de modele pentru videochat si care sunt dispuse sa investeasca din ce in ce mai mult in conditiile de munca - de exemplu http://playade.ro/. Deoarece gasiti astfel de job-uri la tot pasul, puteti alege in functie de conditiile impuse, taxe, cadouri, ore de munca, flexibilitate etc.
Un lucru important pe care trebuie sa il aveti in considerare atunci cand aplicati la un astfel de job este protectia dumneavoastra incepand cu ascunderea informatiilor personale si terminand cu protectia tehnica. In general, modele din acest domeniu aleg sa nu isi faca numele public si isi aleg o porecla. In plus, angajatorul trebuie sa ii respecte decizia si sa nu dezvaluie informatii despre acestia.
Siguranta financiara
Unul dintre avantajele acestei meserii care atrage cele mai multe persoane este partea financiara. De obicei, fiecare site in parte are propria metoda de calcul, insa daca va adresati unei persoane din domeniu, aceasta va putea sa va explice procentajele. In ceea ce priveste castigul firmei, majoritatea isi pastreaza intre 15-60% din castigurile generate de modele, in functie de mai multe criterii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu