vineri, 20 noiembrie 2015

Studio Videochat in Iasi - Angajari



In ultima perioada se fac angajari la studiouri de videochat in Iasi, acesta fiind unul dintre cele mai dorite joburi din tara, deoarece sunt indeplinite cele mai bune conditii. Singurul criteriu este varsta minima de 18 ani, in rest, toate celelalte aspecte se pot invata pe parcurs. Videochatul ofera angajatilor salarii consistente, cu mult peste media din Romania, plata se poate face zilnic, saptamanal sau lunar, iar la angajare se ofera un bonus. Exista si posibilitatea ca in locul unui salariu fix, sa se ofere un comision din veniturile generate, situatie care poate fi mult mai profitabila in cazul celor experimentati. 

In acest domeniu discretia este maxima, iar siteurile pe care se opereaza nu sunt disponibile in tara noastra si in cele unde exista multi cetateni romani, precum Marea, Britanie, Spania sau Italia, in timp ce persoanele care isi doresc sa lucreze in Romania, pot bloca doar IP-urile cunoscutilor.

Asadar, la un astfel de loc de munca, sunt oferite cele mai bune conditii, cu salarii sigure, bonusuri consistente, iar in anumite cazuri se pot plati chiar si in avans, in timp ce in cadrul studiourilor sunt oferite cele mai bune facilitati. Periodic sunt organizate traininguri, in urma carora angajatii isi pot imbunatati abilitatile de comunicare, situatie care favorizeaza cresterea veniturilor. De asemenea, uneori exista posibilitatea de a lucra de acasa, fiind un job de vis pentru unii dintre noi, deoarece cine nu isi doreste sa stea acasa si sa comunice cu alti oameni, iar in tot acest timp sa primeasca salarii mari?

Orarul este flexibil, de cele mai multe ori sunt disponibile 3 ture, din care angajatii isi pot alege in functie de preferinte, iar programul lejer promite mult timp liber, astfel incat sa nu fie neglijata nici viata personala. In perioada sarbatorilor sunt oferite multe cadouri si vouchere, astfel ca este important de stiut ca in Iasi se fac angajari la studiouri de videochat.